Plakat inspiration

Søger du inspiration? Her på siden finder du mine plakater i forskellige opsætninger
og indretninger + flere af dem sammensat, til at skabe inspiration til din næste billedvæg.

Plakat inspiration - Smukt plakatpar til soveværelset - By Boel

Smukt plakatpar til soveværelset

Soveværelset er et rum som gerne skal være afslappende og beroligende at være i, og her kan plakater spille en fantastisk rolle.

Dette plakatpar er sammensat af 2 billeder, som er taget en tidlig efterårsmorgen. Varme farver, rolige motiver og en stemning af ro og idyl.

Find dette plakatsæt her:

Plakatsæt: Rolig morgen

Find plakaterne her:

Båd i stille vand I

Morgendis over markerne I

Se flere naturplakater →

Stemning af strand

Elsker du stemningen af strand og hav, så vil denne smukke plakat trio måske lige være noget for dig.

Motiverne har til måls at skabe ro og hygge med sandfarver og et enkelt udtryk.

Find disse 3 plakater her:

Fodspor i sandet
Siv på stranden i gråvejr
Sti til stranden II

Se plakatsæt →

En væg af natur

Den danske natur er fantastisk og med disse 4 motiver samlet, får du her en billedvæg i naturens tegn.

Det afdæmpede lys og grønne nuancer kombineret med de hvide anemoner og den rustikke træbænk, skaber et stemningsfuld udtryk.

Find disse 4 plakater her:

Hvid anemone I
Hvid anemone II
Rustik træbænk
Løgkarse

Se plakatsæt →
Plakat inspiration - Smukke motiver til kontoret - By Boel

Smukt lys til kontoret

Når man arbejder skal det gerne være i omgivelser, hvor man føler sig tilpas og - ikke mindst - inspireret.

Min serie af billeder fra den tidlige morgenstund i Danmark er perfekt til netop dette. Rolige motiver som er visuelt appellerende.

Find denne plakat her:

Morgensol I

Se "Morgen" serien →

Danmark fra sin smukkeste side

Alle 4 årstider byder på hver sin charme, og den danske natur er bare noget helt specielt. Jeg brænder for at vise Danmark fra sin smukkeste side gennem hele året.

Denne plakat hylder tegnet på, at det er blevet forår, med de gule rapsmarker og smukke solnedgange.

Find denne plakat her:

Solnedgang over rapsmark

Flere farverige plakater →
Plakat inspiration - Plakater med strand i stuen - By Boel

Nordisk stemning i stuen

Som en stolt del af Skandinavien er vi her i Danmark vant til gråvejr - men det kan sagtens have sin charme.

Disse 2 billeder byder på smuk dansk natur med dramatisk vejr og hav. Farverne er rolige og lyset stemningsfuldt i motiver, som fx kunne pynte i stuen i forskellige størrelser.

Find disse plakater her:

Badebro i blæsevejr

Solen bryder igennem skyerne II

Motiver med hav og vand →
Plakat inspiration - Blomster motiver i hjemmet - By Boel

En væg med blomster

Hvem elsker ikke blomster? De byder på både smukke farver og spændende former. Flere af mine motiver har blomster som fokuspunkt.

En billedvæg som denne hylder naturen og giver lidt nyt liv til enhver indretning.

Find disse plakater her:

Lilje

Gerbera

Haveranunkel

Se blomster plakater →

København i entréen

"Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark". Bring dansk historie og arkitektur ind i hjemmet med dette flotte plakatpar.

Jeg besøger flere byer i Danmark med kameraet - bl.a. smukke København. Her får du Nyhavn og et af de ikoniske livreddertårne ved Bellevue Strand ind i gangen.

Find disse plakater her:

Hyttefadet i Nyhavn

Bellevue Strand - Livreddertårn II

Plakater fra København →

Bliv inspireret

Plakat inspiration er med til at give idéer og forhåbentlig inspirere dig, til dit næste indretningsprojekt. Her hos By Boel finder du mange forskellige slags motiver, og det kan nemt blive lidt overvældende. Derfor kan du her på siden finde plakat inspiration med et væld af forskellige typer af motiver og stilarter.

Din indretning i fokus

Vi har alle forskellige indretninger og det kan være udfordrende at beslutte, hvordan man gerne vil have kombinere farver, møbler og vægkunst. Det du har hængende på væggene kan have en fantastisk positiv effekt på hele din indretning, men skal også samtidig komplementere resten af din indretning, så det hele går op i en højere enhed.

Med lidt plakat inspiration kan du nemt få et overblik over mulighederne, og måske endda ret hurtigt komme tæt på, hvilke motiver, som ville passe godt ind hos dig. Det kan fx være større motiver til stuen, et smukt plakatpar til soveværelset eller måske 3-4 mindre plakater til gangen eller badeværelset.

Det gode match

Plakater kan sagtens stå alene, men det er jo også dejligt at kunne kombinere motiver, som passer godt sammen ift. farver og stemning. Plakat inspiration er især brugbart når de forskellige eksempler både er alsidige og simple. Målet er at vække inspirationen så man selv får kreativiteten igang, eller måske endda ser noget, som faktisk passer perfekt ind i sit eget hjem eller kontor.

Hos By Boel finder du både plakatsæt og, det som jeg har valgt at kalde "Perfekte Par", som er lavet specifikt til at sammensætte forskellige motiver og derved opnå en smuk plakat inspiration. Plakatsættene tager inspirationen et skridt videre og sætter flere end 2 plakater sammen, for at skabe en hel billedvæg af smukke fotoplakater fra Danmark.

Vær kreativ med størrelser og rammer

Jeg tilbyder 4 standard størrelser, som passer til enhver væg. Andre størrelser er også mulige, hvis man ønsker det. Derudover kan hver plakat vælges med eller uden hvid kant, som begge giver et forskelligt udtyk, som herefter kan kombineres med de 3 forskellige rammetyper i egetræ i hhv. lys, mørk og sort.

Så søger du plakat inspiration kan du scrolle igennem denne side, og forhåbentlig finde din næste kombination af plakater - det er kun fantasien, som sætter grænser.