Plakatrammer

Jeg tilbyder håndlavede egetræsrammer i farverne lys, mørk og sort. Alle størrelser indrammes med rigtigt glas
- bortset fra 70x100 cm, hvor en høj kvalitet af plexiglas benyttes.

Din plakat sættes i ramme og sendes afsted klar til at hænge op på væggen.
Rammer tilpasses alle mål - også specialmål. Kontakt mig ved særlige ønsker.

  • Light oak frame

    Light oak frame. Handmade to the size of the print and always with real glass.

  • Dark oak frame

    Dark oak frame. Handmade to the size of the print and always with real glass.

  • Black oak frame

    Black oak frame. Handmade to the size of the print and always with real glass.

Håndlavede rammer i egetræ

Find smukke plakatrammer i egetræ til dine nye plakater - hos By Boel finder du den højeste kvalitet. Det helt rigtige motiv kræver den helt rigtige ramme, og derfor tilbyder jeg håndlavede rammer i egetræ i 3 forskellige farver - nemlig lys, mørk og sort.

Forskellige rammer komplementerer forskellige motiver, men heldigvis er det kun fantastien som sætter grænser, når du skal fuldende præsentationen af din nye plakat i indretningen.

I en verden fyldt med forskellige typer af plakatrammer, har jeg valgt materialet egetræ, da det både er smukt, holdbart og unikt i sit udtryk. Ingen ramme er ens - men alle rammer har samme kvalitet og egenskaber. Det håndlavede aspekt gør, at netop din nye plakatramme er unik i træet.

Vælg den perfekte størrelse

Blandt mine plakatrammer finder du de gængse størrelser, som mine plakater tilbydes i. Men da rammerne er håndlavede, kan de sagtens tilpasses særlige mål - og det samme kan motiverne. Derfor kan specielle størrelser, som ikke nødvendigvis holder sig indenfor standarden, sagtens klares hos By Boel.

Uanset størrelse på din nye plakatramme kan du også være sikker på, at den er bygget og lavet til at hænge stabilt på væggen, hvad end motivet er i højformat eller bredformat. Samtidig kan de mindre størrelser også stilles på fx et bord eller kommode. Du får en moderne nordisk ramme i en flot tynd profil.

Rigtigt glas til at fuldende din nye ramme

Plakatrammerne hos By Boel er udstyret med rigtigt glas - bortset fra 70x100 cm og derover, hvor du i stedet får en høj kvalitet af plexiglas. Dette gøres for at undgå skader under transporten, men hvis du afhenter selv hos trykkeriet her i Roskilde, så kan du sagtens få rigtigt glas i denne størrelse også.

Alt glas og plexiglas der bruges har et minimalt genskær for at sikre, at dine nye motiver fremstår så smukt og tydeligt som muligt. Samtidig er rammerne tilpasset de forskellige størrelser, så de både er robuste og stærke, når de hænges op på væggen.

Kig forbi udvalget af plakatrammer hos By Boel - og find samtidig det perfekte motiv blandt mine bestsellers. Husk, at hvis du bestller din plakat med ramme, så sendes den indrammet og klar til væggen.