Ofte stillede spørgsmål

Læs vores FAQ

Om By Boel

Hvem står bag By Boel?

Det gør jeg - Mikael Boel. Jeg har været fotograf i over 10 år og elsker både håndværket og udfordringen i at tage det perfekte billede - hvad end det selvfølgelig er. Jeg er nemlig stor tilhænger af det simple, med et mål om at bringe fotografering tilbage til rødderne, og slå et slag for motiver, som gemmer sig i hverdagens trummerum, som man typisk blot overser i farten.

Hvor ligger By Boel?

By Boel har base i Roskilde - både kontor og trykkeri. Man finder også mange motiver fra Roskilde på shoppen, da byen har en helt speciel betydning for mig.

Hvad er målet hos By Boel?

Kort sagt er målet, at skabe og tilbyde smuk nordisk fotokunst med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed.

Ordre

Hvordan ved jeg, at I har modtaget min ordre?

Du vil modtage en ordrebekræftelse så snart du har gennemført din ordre. Denne vil indeholde information om det videre forløb og være en garanti for, at vi har modtaget din ordre. Så snart din ordre sendes afsted, vil du modtage en email og/eller sms med et Track & Trace link, så du kan følge din pakke. Skulle du mod forventning ikke modtage en ordrebekræftelse, så kontakt os med det samme på info@byboel.com. Så tager vi hånd om sagen.

Hvad gør jeg hvis jeg modtager et forkert produkt?

Hvis du modtager et forkert produkt, så beklager vi selvfølgelig meget! Der kan desværre i sjældne tilfælde ske fejl på vores lager. Kontakt os med det samme på info@byboel.com - så får vi løst situationen hurtigst muligt.

Kan jeg ændre leveringsadresse og andre detaljer i min ordre?

Hvis din ordre ikke er afsendt endnu, så kan det muligvis godt nås at ændre leveringsadresse eller andet. Kontakt os i så fald med det samme på info@byboel.com.

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Kontakt os på info@byboel.com hvis du ønsker at annullere din ordre. Er ordren ikke sendt afsted fra vores lager endnu, kan vi nå at foretage ændringer og/eller annullere.

Er alle mine oplysninger sikre hos By Boel?

Vi tager håndteringen af personlige oplysninger meget alvorligt, og derfor overholder både hjemmesiden og vores ordreproces den aktuelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Ingen oplysninger deles til tredjepart. Læs mere om dette emne i vores privatlivspolitik.

Forsendelse og levering

Hvornår modtager jeg mine varer?

Vi afsender alle ordrer indenfor 1-2 hverdage og vores leveringstid er 2-4 hverdage. Alle plakater printes ved bestilling for at undgå miljøspild.

Hvor er min ordre?

Så snart din ordre afsendes fra vores lager, vil du modtage en email og/eller sms med Track & Trace link, så du kan følge din pakke hele vejen til din valgte pakkeshop.

Hvad koster forsendelsen?

Hos By Boel får du altid fri fragt til en pakkeshop nær dig. Alle pakker sendes med GLS.

Vi tilbyder desværre ikke hjemmelevering på nuværende tidspunkt.

Hvad sker der, hvis jeg ikke afhenter min ordre?

Du har 7 dage til at afhente din pakke, efter du har modtaget en email og/eller sms med bekræftelse på, at pakken er klar til afhentning. Herefter sendes pakken tilbage til os. Skulle dette ske, vil vi kontakte dig direkte.

Er fragten klimakompenseret?

Vi sender med GLS, som er en af Danmarks absolut førende pakkedistributører. GLS tager deres miljøvenlige ansvar meget alvorligt og har flere bæredygtige tiltag, som der kan læses mere om her.

Hvilke lande leverer I til?

Vi sender til hele verden, men bor du ikke i Danmark, så kontakt os på info@byboel.com. Så finder vi en løsning.

Returret og returnering

Hvor lang returret har jeg?

Du har altid 30 dages fuld returret på hele din ordre.

Hvordan returnerer jeg min vare?

Ønsker du at returnere en vare skal du benytte vores returportal, hvor din returlabel kan bestilles. Prisen er kr. 40,-. 

Du bedres bruge den originale emballage når du sender retur, da den er lavet til at minimere risikoen for skader under transporten. Læs mere i vores refusionspolitik.

Ønsker du at anmode om retur og benytte din fortrydelsesret, skal vi have besked senest 14 dage efter købet, hvorefter du har yderligere 14 dage til at returnere forsendelsen. Besked gives pr. mail på info@byboel.com

Returnér til:

Boel Media

Att. Mikael Boel Laursen

Store Møllevej 14, 1.th

4000 Roskilde

Hvordan ved jeg, at I har modtaget min returforsendelse?

Du får direkte besked pr. mail når vi har modtaget og behandlet din returforsendelse.

Hvilken stand skal min vare returneres i?

Din vare skal altid returneres i samme stand som du modtog den i. Husk at sikre emballagen inden du sender retur, for at undgå skader under transporten. 

Hvad skal jeg gøre hvis min vare er beskadiget?

By Boel yder altid fuld erstatning i form af et nyt produkt, såfremt der er sket en produktionsfejl eller varen er beskadiget under transporten. Fejl og beskadigelse skal altid verificeres. 

Dette gøres ved hurtigst muligt at skrive til os på info@byboel.com og gøre os opmærksomme på dit krav. Vedlæg altid billeder af både det beskadigede produkt samt yder- og inderside af emballagen.

Reklamerede varer sendes til vores adresse:

Boel Media

Att. Mikael Boel Laursen

Store Møllevej 14, 1.th

4000 Roskilde

Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Når din returforsendelse er modtaget og behandlet vil dine penge blive refunderet via den samme betalingsmetode, som du benyttede ved købet. Der kan gå op til 5 hverdage før pengene er på din konto.

Betaling

Rabatkode virker ikke?

Virker en rabatkode mod forventning ikke, så tjek gerne følgende ting:

  • Er rabatkoden/kampagnen udløbet?
  • Er rabatkoden stavet rigtigt?
  • Forsøger du at bruge rabatkoden på en allerede nedsat vare?

Hvis alle punkterne er i orden, kan der være tale om en teknisk fejl. Kontakt os i så fald igennem vores chat eller pr. mail på info@byboel.com.

Hvornår trækker I betalingen for min ordre?

Vi trækker betalingen for din ordre når den afsendes fra vores lager. Pengene reserveres muligvis inden på din konto. 

Hvordan betaler jeg?

By Boel tilbyder flere forskellige betalingsmetoder:

  • Visa Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • MobilePay
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Paypal

Du føres automatisk igennem betalingsprocessen hvor du kan vælge din ønskede betalingsmetode. Kontakt os endelig på info@byboel.com hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Produkter

Hvem tager billederne på plakaterne?

Alle billeder er taget af fotograf Mikael Boel - stifter og ejer af By Boel.

Kan jeg få indrammet min plakat?

Ja, absolut! Vi tilbyder håndlavede rammer i egetræ, hvor du kan vælge imellem 3 nuancer - lys, mørk og sort. Din plakat sendes til dig indrammet og klar til væggen - altid i beskyttet emballage.

Rammer laves også på specialmål. Kontakt os på info@byboel.com for mere information.

Hvordan er By Boel bæredygtige?

By Boel sætter en stor ære og stolthed i at være så bæredygtige som muligt. Det gælder alt fra selve produktionen til vores type af papir, rammer og emballage. 

Hvordan ved jeg at produkterne er bæredygtige?

Vi går ind for fuld gennemsigtighed i produktionen af vores plakater. 

Alle plakater printes på vores professionelle 9-farvede printere fra enten Epson eller Canon. 

Vi printer på 230 g mat FSC-certificeret papir - men hvad betyder det egentlig? Miljøcertificeret papir kommer fra en skov, hvor der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere. Derfor beskyttes dyre- og planteliv imens ansatte i skovene arbejder under ordentlige forhold. Mere specifikt kommer papiret fra Norden med fokus på bæredygtigt skovbrug, hvor der plantes de træer som er nødvendige for produktionen, frem for at skabe mangel, ved unødvendigt at fælde træer.

Alle vores egetræsrammer er ligeledes miljøcertificerede og kommer fra Italien. De sættes sammen i hånden på vores trykkeri i Roskilde.

Alt glas - både rigtigt glas og refleksfrit glas - produceres også her i Danmark.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores arbejde med bæredygtighed, så kontakt os endelig på info@byboel.com.

Hvor er By Boels produkter produceret?

Alle plakater trykkes på vores lokale trykkeri i Roskilde, hvor også rammerne klargøres og plakaterne indrammes.

Kan jeg købe et gavekort?

Dét kan du i hvert fald. Vælg imellem flere forskellige beløb til dit gavekort. Se mere her.